Plannen

Een marketing-, communicatie- en mediaplan zijn eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. In uw marketingplan gaan we bekijken wat u wilt bereiken op marketinggebied Vervolgens gaan we in uw communicatieplan in op de vraag hoe we dat kunnen realiseren met behulp van de verschillende communicatie instrumenten die er zijn. Tot slot gaan we in het mediaplan in op de verschillende middelen die kunnen worden gebruikt om een doel te bereiken.

SZ Communicatie maakt voor u een compleet plan waarmee u het beste resultaat behaald binnen uw vastgestelde budget. Wij verdiepen ons in uw onderneming en zullen met u van gedachten wisselen over onderwerpen als doelgroep, doelstellingen, kansen, bedreigingen enzovoort.

Naast het maken van een plan kan SZ Communicatie u ook bijstaan in het uitvoeren van de verschillende acties die voortvloeien uit het plan. Denk hierbij aan ontwerp van logo’s, huisstijl, advertenties, nieuwsbrieven, brochures, websites en nog veel meer.

Graag maken we een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking om te bekijken hoe u uw doelstellingen kunt realiseren