Nieuwe klanten

En toen hield mijn werk ineens echt op. Wat ga ik nu doen, heb ik mij echt een tijd afgevraagd. Maar het wordt tijd dat ik mijn dromen achterna ga en ik ga waarschijnlijk beginnen met een grafische opleiding. Natuurlijk kan ik al heel veel, maar alles wat ik kan heb ik mijzelf geleerd en ik wil graag de theorie erachter begrijpen.

Ondertussen melden zich spontaan wat nieuwe klanten. Zo mocht ik voor een goede vriend via de partij een mooi logo, visitekaartjes en een poster maken voor zijn koffiezaak. Ga zeker even een kijkje nemen bij Indo Koffie Bali als je op de Vriesestraat in Dordrecht bent. Ik waarschuw wel vast, je raakt verwend als je Ruud zijn koffie hebt geproefd!

Ook mag ik de website gaan maken voor een coach die werkt met paarden. Een super uitdaging die ik graag aanga en waar ik later zeker meer over zal vertellen.

Waar dit pad mij brengt weet ik nog niet, en ik ben nog steeds op zoek naar een leuke baan, maar in de tijd die ik nu heb doe ik graag dit soort opdrachtjes tussendoor!