Werkgevers vereniging Zorg en Welzijn Zuid Holland Zuid

Ik zag een vacature voor een communicatie medewerker voor de werkgeversvereniging Zorg en Welzijn in Zuid Holland Zuid. Ik was direct enthousiast. En dus schreef ik een enthousiaste motivatie.

Ik mocht op gesprek komen en ook een tweede gesprek vond plaats. Bij het tweede gesprek moest ik mijzelf presenteren door een plan van aanpak rondom communicatie voor een scholing. Ik was best nerveus, maar het ging goed. Ik werd al snel gebeld dat ik het was geworden!

Nu ben ik alweer bijna 2 weken bezig bij deze leuke werkgever. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Op mijn eerste dag kreeg ik bloemen en de tweede dag hadden we toevallig het jaarlijkse uitje waar ik ook mee mee mocht. Ik kan het goed vinden met mijn collega’s en ik heb gewoon echt geweldig werk. Nog regelmatig denk ik, jeetje dat dit mijn werk is. Echt super fijn. Ik heb al het een en ander ontworpen en richt mij volledig op de website van de vereniging.  Door inwerken hier heb ik wel wat minder tijd voor andere opdrachten en de studie. Maar vandaag begin ik ook met de eerste module, Adobe Illustrator. Ik wil jullie hier op de hoogte houden van de voortgang hiervan.