Tarieven

Ik krijg vaak de vraag, wat kost het nu om…. Uiteraard hangt veel af van wat je precies wil en hoeveel tijd ik daaraan kwijt ben. Ik reken met een uurtarief van € 55,- excl. b.t.w. per uur. Ik heb wel een aantal vaste pakketten waar je gebruik van kan maken. Deze pakketen zal ik hieronder beschrijven en zal ik de komende tijd aanvullen. Maar vraag het mij gerust als je wil weten wat iets kost!

Huisstijlpakket

Speciaal voor starters heeft SZ Communicatie het huisstijl pakket ontwikkeld. Met dit pakket heeft u direct een eigen, originele huisstijl, zodat u direct professioneel kunt starten. Een huisstijl pakket kost € 255,- excl. b.t.w. en bestaat uit de volgende onderdelen:

– 4 unieke logo voorstellen
– 10 revisierondes voor het logo
– Full color en zwart wit logo aangeleverd in .eps, .jpeg, .pdf en .png
– Ontwerp briefpapier
– Ontwerp visitekaartje
– Ontwerp enveloppen

WordPress Website

SZ Communicatie maakt een website die past bij uw bedrijf en budget. Naast uitgebreide, custom websites heeft SZ Communicatie een uniek website pakket voor maar € 485,- excl. b.t.w. Voor dit bedrag krijg u het volgende:

– Een installatie van WordPress, gratis software voor de website en CMS systeem
– Aanpassing van een standaard thema binnen uw huisstijl
– Installatie van Google Analytics waarmee u het verkeer op de site kunt monitoren
– Contactformulier
– Zes content pagina’s, waarvoor u zelf de tekst en foto’s aanlevert
– 1 uur ondersteuning bij oplevering van uw website
– Oplevering van de website met 2-5 weken

Naast het ontwerpen en bouwen van uw website kunnen wij u helpen aan foto’s en tekst voor uw website. Ook kan SZ Communicatie de domeinregistratie, hosting en onderhoud van uw website voor uw doen. Zo kunt u kiezen of u alles zelf in de hand houdt of dat u het aan ons overlaat.