Tarieven

Ik krijg vaak de vraag, wat kost het nu om…. Uiteraard hangt veel af van wat je precies wil en hoeveel tijd ik daaraan kwijt ben. Ik reken met een uurtarief van € 65,- excl. b.t.w. per uur. Ik heb wel een aantal vaste pakketten waar je gebruik van kan maken. Deze pakketen zal ik hieronder beschrijven en zal ik de komende tijd aanvullen. Maar vraag het mij gerust als je wil weten wat iets kost!

Huisstijlpakket

Speciaal voor starters heeft SZ Communicatie het huisstijl pakket ontwikkeld. Met dit pakket heeft u direct een eigen, originele huisstijl, zodat u direct professioneel kunt starten. Een huisstijl pakket kost € 385,- excl. b.t.w. en bestaat uit de volgende onderdelen:

– 4 unieke logo voorstellen
– 10 revisierondes voor het logo
– Full color en zwart wit logo aangeleverd in .eps, .jpeg, .pdf en .png
– Ontwerp briefpapier
– Ontwerp visitekaartje
– Ontwerp enveloppen

WordPress Website

SZ Communicatie maakt een website die past bij uw bedrijf en budget. Ik werk met WordPress. Naast ontwerp of bouw van de website kan ik je adviseren en ondersteunen bij de invulling van de website. Ik ondersteun met het schrijven van teksten of zoeken van beeldmateriaal.  Domeinregistratie, hosting en onderhoud van de website behoort ook tot de mogelijkheden binnen het onderhoudspakket. Zo kan je kiezen of je alles zelf in de hand houdt of de hele website aan SZ Communicatie overlaat.

Neem contact op voor de mogelijkheden.